dimecres, 25 de març del 2009

Venda d'entrades "'U2 360°" a Barcelona



Els fans de U2 han fet cues de més de 300 metres, alguns durant tota la nit, per aconseguir entrades per al pròxim concert, el 30 de juny, de U2 a Barcelona.
Aquest serà el primer concert de la gira mundial 'U2 360 °' i suposarà el retorn als escenaris de l'aclamat grup liderat per Bono després de quatre anys.
Els afortunats que les han pogut adquirir a partir de les 10 AM. d'avui a les taquilles de la FNAC-Triangle, a la plaça de Catalunya, seran dels pocs privilegiats que els veuran des de pista.
Una altra opció era comprar-les a través de la xarxa TickTackTicket, per la web a 'ticketmaster.es' i a través del telèfon 902 15 00 25.
Cadascú podia comprar un màxim de sis entrades, amb un preu que oscil.la entre els 30 i els 150 euros.
Menciono el verb en passat perquè sembla que gairebé estan exhaurides o el sistema col lapsat, i els "revendre" poden fer el seu JUNY.
Al meu parer, crec que faran un segon concert, ja que el proper és a Milà i aquí hi ha dos concerts i seran 7 dies després. I després de Milà, en 4 dies n'hi hauran "DOS" més a París. Per tant entre Barcelona i Milà hi ha temps més que suficient per al segon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada