dilluns, 16 de març del 2009

El bloc de Gemma Mengual



La campiona de natació sincronitzada Gemma Mengual ha estrenat un bloc http://www.elblogdegemmamengual.com/ en què a partir d'ara explicarà les seves experiències i anècdotes de viatges des d'una perspectiva íntima.

Postals aèries de llocs visitats per Mengual al llarg de la seva dilatada carrera esportiva encapçalen els diferents comentaris en què la nedadora explica, armada amb el seu ordinador portàtil Sony Vaio sèrie P, experiències, i anècdotes viscudes en primera persona, com per exemple el seu viatge a Gàmbia.

“A priori, i ja que veníem a competir, el nostre pla d'estada a Gàmbia havia de ser el següent: aeroport-hotel-piscina-hotel-piscina-aeroport. Res de visites ni aventures. Però el descobriment del tiep-bou-diene que la federació gambiana de natació ens va oferir durant el sopar de benvinguda a l'hotel on ens allotjàvem ho va canviar tot. (...) Provar aquest plat típic de Gàmbia, compost d'arròs, peix, salsa de tomàquet i verdures, a més de delectar el meu estómac, em va fer recordar una antiga promesa que li vaig fer al propietari d'un restaurant de Barcelona d'origen senegalès. Aquesta era l'ocasió perfecta per fer honor a la paraula donada, vaig pensar."

El bloc estarà obert als comentaris dels visitants i inclou un concurs setmanal per identificar una ciutat. El premi serà un ordinador portàtil igual al de la campiona, un Sony Vaio sèrie P.

Així mateix, el periodista Joan Vehils, en qualitat d'especialista de l'esport i com a viatger que és, no només comentarà les actualitzacions que faci la Gemma, sinó també aportarà posts sobre les seves vivències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada