dimecres, 1 d’abril del 2009

Antivirus gratuït Avast! en català




Avui acabo de comprar-me el primer Antivirus de la meva curta vida informàtica i després d'haver-lo descarregat, en entrar en una pàgina web m'he trobat aquest que és gratuït.
Per tant, no puc comentar la seva eficàcia perquè no ho he provat, i l'únic que puc comentar són algunes de les característiques que s'esmenten.
Avast! 4 Home Edition està disponible de forma gratuïta NOMÉS per a ús domèstic i no comercial. És necessari registrar-se abans que finalitzin els 60 dies del període inicial de prova. Posteriorment al registre, es rebrà per E-mail una clau de llicència vàlida per un període de 1 any. Després que s'hagi descarregat i instal.lat el programa, la clau de llicència ha de ser inserida en el mateix dins de 60 dies.
Tots els paquets d'instal lació estan disponibles en el formulari d'execució auto-extraïble, i estan digitalment signats per ALWIL Software.
Entre els idiomes disponibles són: Espanyol, Català, Àrab, Alemany, Búlgar, Coreà, Croat, Xinès (simplificat), Xinès (tradicional), Txec, Danès, Eslovac, Eslovè, Francès, Finès, Grec, Holandès, Hongarès, Anglès. Italià, Japonès, Macedoni, Malai, Noruec, Polonès, Portuguès, Portuguès (Portugal). Romanès, Rus, Servi, Suec i Turc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada