divendres, 30 de gener del 2009

Una adolescent nord-americana envia 14.528 missatges amb el seu mòbil en un sol mes

"Les 440 pàgines de factura semblaven una broma, però no ho eren. Els pares d'una adolescent californiana de 13 anys no podien creure el que veien a l'obrir la factura del telèfon mòbil de la seva filla, en què es detallava que havia enviat 14.528 missatges de text en un sol mes.
En total, la factura superava els 2.000 dòlars (més de 1.500 euros).
El seu pare va córrer a fer comptes amb la calculadora per comprovar "si humanament era possible". Els seus càlculs el van portar a la conclusió que era possible, amb una mitjana de 484 missatges de text al dia o un cada dos minuts descomptant les hores de son.
Vist això, els seus pares han claudicat i han decidit fer-li un contracte d'enviament il·limitat de missatges per 30 dòlars, cosa que els sortirà molt més econòmic."
Aquesta noticia va ser publicada el passat dia 13 de gener al Diari Digital del Periódico, i ben bé no és gaire correcta en relació a l'article publicat al diari californià 'Orange County Register' (en anglès) d'on van obtenir la informació.
Allà explica ben clar que la família tenia contractada una tarifa plana d'enviament de sms, però de no tenir-la, la factura hagués pujat més de $2900, no $2000.
A més de la Reina, a la mateixa factura també consten els telèfons de les seves dues germanes, l'Hana i la Marina, i respecte el nombre de missatges són la suma dels tramesos i rebuts.
Cal que els responsables de donar una notícia l'expliquin amb cap i peus, no?
Enllaç notícia original:
http://www.ocregister.com/articles/text-phone-texting-2275269-bill-daughter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada