divendres, 16 de gener del 2009

Llegendes Urbanes

  • El lladre que es va endur el dit:

En un transport públic, els passatgers s'adonen que un dels viatjers te una taca de sang a la butxaca que cada vegada es fa més gran i goteja. Tot i la seva resistència, a la fi li troben un dit tallat amb un anell.

  • Enterrat amb el mòbil:
Cada cop més s'avisa en alguns actes públics que desconnectin els mòbils.
En un cementeri i durant un enterrament, va sonar el mòbil i tothom va fer el gest com si fos el seu. El fet va ser que continuava sonant i van pensar que era del mort a punt d'enterrar, però en realitat provenia de l'interior d'un nínxol on feia un parell de dies s'havia enterrat a un executiu.
  • Missatge amb pintallavis:
Un adult coneix a una noia a un pub i poc després se l'emporta a un hotel on passen la nit. L'endemà, la noia ja no hi és. Entra al lavabo i es troba al mirall un escrit amb pintallavis que diu:
"Benvingut al món de la sida".
  • La iaia que va anar de vacances:
Una familia amb iaia inclosa van marxar de vacances a l'estranger. En acabar-les, la iaia va morir al lloc on hi eren, i com el cost de trasllat d'un cadàver de un pais a un altre és molt costos i hi ha molt de paperam, decideixen tornar a casa amb la iaia morta com si res.
L'anècdota és que en una àrea de servei els hi van robar la roulotte amb regal inclós.
  • Lladres agraïts:
Un senyor que quan va a buscar el cotxe per anar a treballar s'adona que li han robat. Fa la denúncia i al tornar a casa se'l troba davant amb dues entrades per un espectacle teatral que fan aquella mateixa nit.
El senyor les gaudeix i els lladres li buiden el pis.
  • Educar els nens de petits:
Un pare i el seu fill estan als bous per festes d'Ulldecona. El pare li diu al fill que està a sobre del carafal: -"Tirat, que t'agafo", cosa que fa però amb el fet de que el pare s'aparta dien-li:
-"Aixó per a que no et fiis ni de ton pare!!!".
  • Estufa abandonada:
Pels voltants d'un poble del Delta de l'Ebre, una dona va aturar el seu cotxe perquè va veure al voral de la carretera una espècie d'estufa. Sense pensar-s'ho més la va carregar al cotxe. Més endevant la va aturar la guardia civil per posar-li una multa per robatori ja que es tractava d'un nou model de radar per controlar la velocitat de vehicles.
  • L'elefant de Rioleón:
Una familia va anar a passar un diumenge a Rioleón Safari i encara que s'avisa de tenir les finestres tancades, un elefant va poder introduir la seva trompa a dintre i sacsejar el cotxe a tot drap. Un cop ja fora de perill i per alleujar l'ensurt, el senyor és va veure un parell de copes de conyac.
De tornada cap a casa van ser aturats per uns motoristes de la guardia civil, que atés l'estat del cotxe ple de bonys i mig destartalat, li van demanar explicacions. Al fer-ho no se'l van creure i per l'olor de l'alè el van multar per borratxo.
  • Estafa telefonica:
Si truquen dient que són de Telefónica i que marquis la tecla (*), un número concret i la tecla (#) per fer una comprovació de linea no ho facis perquè es tracta d'una estafa on set desvien trucades que no són teves a la teva linea amb el corresponent cost a la teva factura.
  • Un plat deliciós:
Un matrimoni va de viatje a un pais asiàtic en companyia del seu gos.
Un dia van a un restaurant i marquen un plat de la carta sense saber el que demanen.
Al cap d'una estona, voilà !!!. El goset a l'estil dels porquets segovians fets per Cándido, i al costat una bosseta amb el collar i la corretja.
  • La història del gat calent:
Aquesta va passar al poble on visc.
Una noia va sentir a la seva mare que deia que el gat de casa anava calent.
Quan va estar sola, va agafar el gat i el va posar al congelador.
En arribar la mare i trobar-se el gat congelat, no va tenir millor solució que posar-lo al microones per si encara era viu.
  • Premi per un quilo:
Tenia un amic que sempre estava demanan o agafan per qualsevol banda els envoltoris plastificats dels paquets de tabac ja que si arribaves a fer-ne un quilo no sé quin premi et donaven.
Anava boig per tots els racons recollin els ditxosos envoltoris.
  • Lligar a Berga:
També n’expliquen una d’un tio (no argentí ni italià) que es veu que va sortir per Berga un dissabte a la nit i va lligar.Està bé, però resulta poc creïble.
  • Trobat un submarinista calzinat:
En un poble de Zamora o d'un lloc així hi va haver un gran incendi en una zona molt boscosa i els bombers van trobar el cadàver d'un submarinista tot ben equipat amb bombones i tot totalment calzinat.
El curiós és que la platja més propera està a més de 200 quilómetres.
Expliquen que els submarinista estigués arran de la superficie del mar i l'hidroavió se'l tragués i llavors el llancés juntament amb l'aigua per apagar l'incendi.
  • Paul McCartney és mort:
Corre el rumor que Paul McCartney va tenir un accident de cotxe el 9 de novembre del 1966 i va morir cremat, decidint-lo substituir per un doble.
Hi han pistes en diversos llocs com per exemple en les portades dels següents discos:
- Help! : Paul és l'únic Beatle que porta una jaqueta de cremallera cordada. Qui no ha vist mai una peli americana on posen un cadàver dins d'una bossa i la tanquen amb cremallera?.
- Abbey Road : Tots quatre creuen un pas de zebra. Es veu que és una al·legoria d'una processó funerària on John Lennon és el mossèn perquè va de blanc i Paul és el cadàver doncs és l'únic que va descalç i amb els ulls clucs, amb el peu canviat i portan una cigarreta a la mà dreta quan era esquerrà.
- Sgt. Pepper's : En aquesta hi han nombroses pistes i moltes històries que mereixen un capítol apart. Només avançar que diuen que sembla un enterrament. Paul és l'únic que està de front, els altres estan en angle i sembla que el subjectin, a més té un instrument de color negre, i damunt del seu cap hi ha una mà oberta com si el beneïssin. Hi ha una nina amb un jersei que diu Welcome to the Rolling Stones.
  • Alguns que corren per Internet:
Correus que diuen que tanquen el messenger o que reenvis el correu per que no te'l tanquin.
I la de que no hi han avis xinesos, la de les hamburgueses del McDonals, si Bruce Lee és viu o mort, la de l'home a la Lluna, les de la Coca-Cola, els cocodrils a les cloaques de Nova York i tantes i tantes que no se com acabar.
Bé, amb un acudit;
- Quin va ser el darrer animal creat per Déu ?
- El dofí en castellà (el delFÍN).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada