dilluns, 15 de juny del 2009

Ampolles de Johnnie Walker Blue Label a 5000 eurillos


Les cinc ampolles de la foto són joies líquides. Valen 5.000 euros i celebren el centenari del caminant, la imatge de Johnny Walker, amb cinc de les representacions que ha tingut en la seva història, des del primer caminant dibuixada per Tom Brown a finals de 1908 fins a l'última, creada per Michael Peters el 1999, on s'aprecia l'evolució de la icona de la casa Walker fins a l'actualitat.
Per aquest aniversari, Johnnie Walker Blue Label ha realitzat cent edicions que es distribuiran en tot el món, de les quals només cinc es distribuiran en establiments seleccionats i licoreríes especialitzades de diferents punts de la geografia espanyola. Dues d'aquestes peces de col·leccionista han estat adquirides fins al moment només a Barcelona, una a la licorería Lafuente (Aragó, 241) i una altra a Snooker (Roger de Llúria, 42), on estaran exposades al públic.
Aquesta col·lecció d'ampolles gravades representa els valors de la marca i sobretot la del seu fundador, John Walker, un emprenedor escocès que, en el seu afany per elaborar el millor Blended Scotch Whisky, va fundar el 1820 la casa Johnnie Walker.

El 1867, Alexander Walker, fill del fundador, va desenvolupar i va registrar la característica etiqueta inclinada, i tres anys més tard l'ampolla quadrada. A finals de 1908, i gràcies a l'art i la mestria del dibuixant Tom Brown, la icona del caminant començava el seu camí com un de les imatges més reconegudes en el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada