dimarts, 12 de maig del 2009

A 24 hores de la final de la Copa del Rei



Manquen una miqueta més de 24 hores per disputar-se la final de lla Copa del Rei entre l'Athlètic Club de Bilbao i el Futbol Club Barcelona i l'ambient comença a animar-se.
A València ja s'han instal·lat carpes separades en uns quants quilòletres per ubicar a les dues aficions d'aquests equips, que aquesta tarde ja han començat la festa.De moment, per cada aficionat del Barça n'hi han 100 de l'Athlètic.
Els vascos han baixat molt animats i esperançats en guanyar-la. A Bilbao tenen tota la ciutat engalanada, es montaran unes 10 pantalles gegants i ja tenen la "gabarra" preparada per celebrar el triomf.
Però el més fort està per arribar. Sembla ser que al Rei li espera una sorollosa benvinguda.
Tinc entés que es repartiran xiulets per quan soni l'himne espanyol, alguns es giraràn d'esquena, d'altres cantaran els Segadors o l'Eusko Abendaren Ereserkia, ple d'ikurrinyes, senyeres i estelades.
També m'han avançat que l'organització a col·locat 10 altaveus més per garantir que l'himne s'escolti.
Hi han diferents grups al facebook donant suport a totes aquestes iniciatives i també s'han enviat a les direccions de TV3 i ETB un correu sol·licitant que no censurin les imatges i que mostrin a la totalitat dels espectadors les imatges del que realment passarà.
A veure com va tot plegat, i que guanyi el millor.
AUPA BARÇA i VISCA ATHLÈTIC !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada