divendres, 4 de setembre del 2009

Vull morirme sent català


Estic llegint un article que diu que "la defensa de l'Estatut marcarà els actes del 11 de Setembre" quan el que l'hauria de marcar seria la defensa d'un Estat Català Propi, de la Independència.

N'estem farts de pactes, de retallades, de camins cap al federalisme.
Amb EspaÑa no es pot pactar; primer perque ells no saben el que vol dir, i segón perque no hi ha res a pactar. O és blanc o és negre, o seguim formant part d'una nació que no reconeixem o formem part del nostra Nació, CATALUNYA.
Una entitat privada a donat el primer pas a Arenys de Munt, i ara comencen a sortir polítics sense escrúpols a posar-se medalles, quan el primer pas l'haurien d'haver fet ells fa molt temps en nom del poble català.

La Mesa del Parlament no va admetre a tràmit en el seu dia la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) a favor d'una proposició de llei de convocatòria d'un referèndum d’autodeterminació per al 12 de setembre de 2010 on es preguntaria el mateix que fan ara a Arenys de Munt, al no ajustar-se al marc competencial de la Generalitat.
Llavors, vosaltres polítics que ho sabeu tot, quina es la via més ràpida? Com ho hem d'aconseguir? Moriré com tanta gent sense haver tingut la nacionalitat catalana?
Ara, un jutjat de Barcelona ha prohibit al consistori d'Arenys de Munt celebrar la CONSULTA, prevista per al 13 de setembre, perquè considera que es tracta d’una competència exclusiva de l’Estat i del Rei.
Si l'Ajuntament es desvincula al no cedir-los instal.lacions municipals i altres mitjans crec que no ha d'haver cap llei que ho impideixi, ja que han sortit molts particulars que cedeixen locals per poder-se fer.

El resultat no serà vinculant però se sabrà que pensa el poble, la gent de carrer. I això vol fer-se extensiu a d'altres indrets de Catalunya.
Alguna cosa es mou, i nosaltres em de formar part d'aquest engranatge per així tots plegats caminar cap a la Independència del nostre Estat d'una manera cívica i consensuada.

Estic cansat, però no m'he considerat MAI espanyol i espero poder-me morir legalment com a català a tots els efectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada